Managementul calitatii. Industria alimentului – HACCP / 22000/ IFS

WORK’S acorda o importanta deosebita unor aspecte fundamentale ale managementului operational cum ar fi: leadershipul, cultura organizationala, managementul schimbarilor, managementul calitatii si mediului, logisticii, etc.. In acest sens oferim servicii de consultanta privind:

  1. Managemetul prin obiective. Instruire personal in-house
  2. EXTERNALIZARE DEPARTAMENT ASIGURAREA CALITATII
  3. EXTERNALIZARE DEPARTAMENT MEDIU – Furnizare Responsabil intern mediu.
  4. Consultanta proiectare si implementare sisteme de management

Consultanta proiectare si implementare sisteme de management in urmatoarele domenii:

  1. SR EN ISO 9001:2008 Managementul calitatii
  2. ISO 14001:2005 Managementul mediului
  3. OHSAS 18001:2005  Sanatate si siguranta ocupationala
  4. HACCP 22000:2005  Siguranta alimentului ( HACCP )
  5. ISO/IEC 27001:2005 – Sistem de Management pentru Securitatea Informatiei
  6. SA 8000:2008 – Responsabilitate sociala
  7. ISO 50001:2011 – Sisteme de Management al Energiei
  8. IFS – International Food Standard
  9. BRC – Global Standards for Food / Packaging
  10. EMAS –  The European Eco-Management and Audit Scheme
  11. Consultanta pentru certificarea de produse
  12. Reprezentare controale din partea autoritatilor cu tematica Siguranta Alimentului si Mediu.
  13. Orice alt sistem de management sau sisteme integrate obtinute prin combinarea sistemelor de mai sus.

Ne-am specializat in INDUSTRIA ALIMENTULUI: HACCP /22000:2005, IFS, BRC, FSSC 22000.

Oferim profesionalism, seriozitate, rapiditate si pregatire de specialitate.